Ben & Jerrys

Ledig helg! Typ hur skönt som helst =) Igår firade vi morbror Thim som fyller 25 på tisdag. Han fick ett presentkort på en tatuering av hela släkten och en skinnjacka av mig! Han såg glad ut i.a.f =) 

Sen var det träning igår. Biceps och underarmar. Skönt att träna på lördagmorgnar då det är nästan folktomt på City Gym där jag tränar. Tror de flesta ligger bakis från fredagskvällen/natten, men inte Jimmy inte. Han är uppe med tuppen och tränar arslet av sig ;p 

Fick ett samtal 03:40 imorse av Jackan. Jag svarade inte. Tror han var packad =) Jag saknar en del folk från Transcom-tiden. Jackan, Goop, Johan P, Rogga, Madde, LINNEA osv. Dock saknar jag inte själva jobbet så mycket kanske. Men jag hade det underbart de 2,5 åren jag jobbade där! 

Igår så vart det Ben & Jerrys för hela slanten. Lördagar är ätardagar för mig och jag får äta nästan vad jag vill =) Denna gång vart det Cookie Dough. En av mina favoriter!

Nu får ni lite bilder! Morgonvikten ligger på 73,7 kg och träningen går så j-kla bra. Jag ökar i vikter nästan i varje övning, och jag har fått mer synliga ådror på armar, bröst och ben. 

Enjoy!

   

Shopping á la New Yorker

Idag var det alltså lönedag. Vilket även betyder shoppingdag för min del! =) Sen har jag turen att arbeta i en affär som jag vanligtvis skulle handla massa kläder i. Tänkte presentera min shoppingslista för dagen. Allt är köpt på New Yorker i Västerås:

6 st t-shirts
2 st jeans
2 st skjortor
1 st "skinn"jacka
1 st stickad kofta
1 st par skor
1 st skärp
1 st vantar

Sammanlagd kostnad: 2967 kr.
Sammanlagd kostnad med personalrabatt: Betydligt lägre =)

Bifogar lite bilder på vad jag införskaffade under dagen. 

Ledig i helgen. Underbar. Blir att fira morbror på lördag, shoppa en kamera på El Giganten (kolla på bilderna nedan så förstår ni varför) och sen träning! 

Vad ska ni hitta på i helgen gott folk ? =)

/Jimmy

          


Scrubs

 

Orkar inte skriva något =) Helst slut efter gym + löptur med M. :)

Mer kommer imorgon!

Hår

Har färgat håret idag !! Bilder finns nedan.. Har även bestämt mig för att ändra frisyr.. Har fått höra att jag ser mer vuxen ut i min "nya" frisyr.. 

Vad tycker ni ?

Var ledig idag.. Underbart, visst Elin ? :) Tränade imorse. Biceps och underarmar. Kändes som jag fick bra pump och körde hårdare än vanligt. Lovely! Sen så var jag ner och handlade lite smågrejer på stan och införskaffade hårfärg. Mörkbrunt är vad som pryder Jimmys huvud nu.. ! 

Tror ni att det bara finns en person som man hör ihop med ? Att man har en enda själsfrände där ute och missar man den personen så är man dömd att leva olyckligt ? Själv tror jag att det är lite så. Varför skulle Gud skapa flera personer som skulle vara ens själsfrände ? Det är ju som en rekommendation för bigami. Nej jag tror att man har en enda person som man hör ihop med. Som man ska dela alla livets höjdpunkter och nedgångar. 

Vad tror ni ? 

Jobb nu i fyra dagar sen LEDIG hela helgen! Otroligt.

   

Update 21:05:

Sitter och dricker té. Min nyvunna passion i livet. Haha. Denna kväll så bjöds det på ett rött te med karamellsmak. Var faktiskt små riktiga karamellbitar i téet. Coolt :)







Some new pics...

 

Nu är det bara nedre abdominalis (magen) som väntar på att försvinna :)

Har förresten en ny favoritersättare till potatis och dylika kolhydratsrika maträtter: matvete! mumma

Ledig imorrn förresten ;) See ya suckers!

Mer bilder och träning!

Phew. Precis kommit in från en löptur med min goda vän Madeleine, även kallad M. Vi "sprang" Ullvirundan runt vilket är för Er som inte är från Köping en bra bit att springa :p Vart mycket prat och lite löpning i alla fall! 

Lördag idag. Det betyder att det snart är dags att summera veckan. Den har innehåller både olika sorters besvikelser från olika håll och en del glada saker som hänt också! Jag har hittat en underbar vän som nog är en av de bästa personerna som finns i hela världen. Tack M för att du finns :) Jag har även jobbat arslet av mig känns det som. Vi hade öppet till 21 i torsdags, vilket var det tråkigaste jag vart med om. Var inget folk alls ute typ. 

I onsdags så var det film i Västerås med en kompis vilket var en av veckans besvikelser. Eller, dagen efter i.a.f. Men nu vet jag! Och det är väl bra det.

Har blivit rät så lite träning denna vecka, känns som jag har prioriterat annat. Dock har träningen gått väldigt bra när jag väl har tränat. Tack vare Rage! Rage är min vän när det är tungt, jobbigt och hemskt. Rage gör mig glad, pigg och redo att köra hårt. Bifogar en bild på min vän nedan :) Bilderna på mig är en dag gamla.

Funderar även på att köpa en riktig kamera. Jag tror man kan ha mycket användning för det när man väl har en som tar bra bilder. Har ni några tips på några som är bra ? Skriv gärna en kommentar isf :) 

Det blir mörkare och mörkare så tänk på att träna mycket och sola om ni känner för det för att kicka igång endofinerna, så ni är lyckliga hela vintern! Hoppas alla har det bra därute.

/Eder Jimmy

  

Update 22:00: Hittade precis två bilder från den 18 november 2007. Lite skillnad är det väl ? 


 

"I could dance with you till the cows come home...On second thought, I'd rather dance with the cows when you came home."

Så idag var jag ledig. Hur har jag spenderat min lediga dag ? Gick upp runt 8, kikade lite på tv, gick till gymmet och körde axlar + kondition i två härliga timmar tills klockan var runt 12:30. Sedan gick jag och köpte en baguette med avocado, mozarella och kycklingfilé på hos Café Latte. Grym :) Sen har jag gjort absolut ingenting ! Såå skönt :) 

Nu ska jag snart iväg till Västerås där det blir lite mys med en vän :) 

Kika gärna ner på stan i Västerås imorgon då det är något som kallas "Pangkväll" och de flesta affärerna har öppet till 21, bland annat New Yorker ;)

Vad tycker ni förresten om mitt mål att bibehålla "alla" de muskler jag har nu och skala av 4-5 kg fett till nästa sommar ? Ska försöka bli så hård som möjligt :) Helst snustorr! haha.

Bifogar som vanligt lite bilder! Bli bättre på att kommentera vettja ;) Och ni som tycker att jag har s.k "posebilder" kan läsa någon annan blogg. Min blogg handlar om min träning och jakt på en, i mina ögon, finare kropp. Tack och hej :)

      

Dagen innan..

Onsdag! Och vad är speciellt med onsdag ? Jo just den här onsdagen så är jag LEDIG! Ska bli otroligt skönt men samtidigt kommer jag sakna mitt jobb då jag verkligen älskar det och alla som jobbar där =D Men det är ju en jobbdag på torsdag också :p Träningen går sådär. Håller inte mitt schema som jag skrev om nedan utan kör på känn just nu. Har dock inte märkt någon skillnad i varken styrka eller liknande. 

För er som inte vet så har jag vart mobbad när jag gick i mellan- och högstadiet pga min vikt och utseende. Jag har mått väldigt dåligt på grund av detta och ofta funderat på vad meningen med livet är ? Meningen med livet är att man ska hinna uppleva så mycket som möjligt, glädja andra och ha roligt! När jag var som mest mobbad så hade jag tandställning och vägde alldeles för mycket i jämförelse med min längd. Tandställningen är nu borta och jag har gått ned ett antal kilon. Jag säger inte att jag är perfekt på något sätt, men jag är mer nöjd med mig själv nu än under tiden jag var mobbad. 

Bara för det så lägger jag in tre bilder tagna tidigare idag efter mitt biceps pass. Titta inte på min mun är ni snälla då jag ser konstig ut när jag spänner mig, förutom den sista bilden som är helt avslappnad ;p

      

A Drop In The Ocean

A drop in the ocean A change in the weather I was praying that you and me might end up together It's like wishing for rain as I stand in the desert But I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven.

The First Week

Så då var den första veckan på mitt nya jobb och i mitt nya liv avklarad :) Den har vart fylld med jobb och nya vänner. På New Yorker i Västerås så jobbar det 22 eller 23 personer varav alla förutom jag och en till är av den kvinnliga könet. Men jag klagar inte ;P 

Skillnaden mellan New Yorker och Carlings är stora men butikerna i sig är ändå rätt så lika. New Yorker i Västerås är cirka 2000 kvadrat stort medan Carlings i Västerås är exempelvis kanske 150 kvadrat stort. På New Yorker har man en organiserad ledning och har till och med en lageransvarig. På Carlings så har man.. Ja vad har man ? Jag trivs som fisken i vattnet på mitt nya jobb och hoppas jag stannar länge :) 

Träningen har fått vänta denna vecka då jag inte haft ork eller lust med det. Har dock fixat nyckel nu så jag kan träna från klockan 05:00 på morgonen. Men det betyder också att jag MÅSTE ta mig upp den tiden och verkligen träna. Var det ett smart drag måntro ? Haha. 

Har förresten träffat en av de finaste tjejer jag någonsin sett. Så skön stil och så charmig :) 

Nu ska jag iväg och köra bröst och triceps. Slänger in lite bilder på magen, börjar faktiskt få lite konturer, samt en ego-bild tagen på New Yorkers toalett.

Heppåer!

   

New Yorker!

Idag var min första dag på New Yorker. Kunde inte ha börjat bättre än vad den gjorde :) Vaknade utvilad och tog tåget till Västerås. Fick gå med världens trevligaste tjej, Renee, hela dagen som lärde mig allt. Massor att ta in men va fan, så är det alltid när man ska lära sig något nytt :) 

Vart ingen träning idag men däremot lite god mat som jag glömde ta kort på. Fisk med ugnsbakade grönsaker.. Mmmmmm :) Nu är jag sjukt trött, och tänkte sova snart! 

Lägger in två bilder, på mitt ansikte denna gång :)

 

This is the first day of the rest of my life

Första inlägget. Pirrigt värre! Börjar med att lägga upp lite bilder på min nuvarande form som är, vad kan man säga, mindre bra :p Jag har under de tre senaste månaderna jobbat i Borås som Butikschef på Carlings. Under den tiden så åt jag riktigt dålig mat, mycket McDonalds och så vidare. Gick dock inte upp något märkvärdigt mycket i vikt, 0,5 kg, men tror att jag tappat en del muskler på den tiden. 

Så här tränar jag:

Måndag: Biceps, underarmar
Tisdag: Axlar
Onsdag:Vilodag
Torsdag: Bröst, triceps
Fredag: Ben (vader, baksida- framsida- lår)
Lördag: Vila (brukar bli 1 timmes konditionsträning)
Söndag: Vila (brukar bli 1 timmes konditionsträning)

Här kommer lite bilder också, 7/9-08:

    

Har ni några frågor ? Ställ de till någon som bryr sig =) 



RSS 2.0